The Bianco

The Nero + Bianco are two unique homes side-by-side with totally different personalities.

The Bianco displays the perfect balance of form and function. An inspired fusion of imaginative design, blended with modern building techniques and meticulous detailing. 

When you first enter into the home you are welcomed by a laser cut designed doors and accents which carry throughout the home. The home has been designed with open plan living in mind and past the front door is the living room, kitchen and dining areas as an open space maximising the space available in the narrow site. There are floor to ceiling windows that look into the alfresco and pool areas with the same laser cut design on the far wall of the pool. The cinema is nestled in the rear section of the house following on from the main kitchen and dining areas.

The concealed home design separates the front fa├žade of the house from the main living quarters, with the underground gym located at the front section of the house with a window looking into the pool. The home also incorporates a two clever parking systems under the driveway that conceals two undercover parking bays. The home allows for four vehicles fully enclosed and concealed and space for another two on the driveway.

These homes are truly masterworks of contemporary living.


  • Home Width10m
  • Home Size284 sqm
  • Basement Size107 sqm
  • Ground Floor Size284 sqm
  • Upper Floor Size170 sqm
  • icon3
  • icon
  • icon4